November 24, 2016

Pure Addiction. Čistá závislosť.

Paul Emilien - Pure Addiction

Túžime. Otvorene aj tajne, hrdo aj hanblivo. Pijeme pohár vody, pritom myslíme na víno. Naše túžby sa stávajú našou závislosťou. Naše závislosti nás spravia tými, kým budeme zajtra, tak ako nás naše včerajšie rozhodnutia spravili tými, kým sme dnes. Naše závislosti sa stávajú našou motiváciou, motorom, našou hnacou silou a energiou. Našim cukrom a bičom. Našou ochotou riskovať. Náš adrenalín, náš endorfín a naša cena, ktorú za to platíme.

Naše závislosti sú tým, čo nás núti vstať, tým, na čo myslíme predtým než zavrieme oči. Sme závislí na ľuďoch, na pocitoch, na láske, na peniazoch. Závislí na úspechu, obdive, na moci, sláve a káve... na mať a na byť. Sme bábkami v rukách naších nutkaní. Striedanie hriechov na ceste za cieľom a chvíľ našich pokání.

Zo závislosti sa stane túžba a z túžby vášeň. Pudy, ktoré víťazia nad rozumom. Je to nerovný boj. Sliny sa zbiehajú a vášeň kolieska roztáča. Kým rozum žuje suchú kôrku, vášen vyjedá hrozienka z koláča. Obetovať všetko pre niečo. Obetovať večnosť pre moment, obetovať more pre pár kvapiek vody. Túžim, chcem a potrebujem sa ľahko zlejú do slova závislosť.

Čo nás zastaví? Neviem. Ale viem, čo nás naštartuje. Miesta, na ktorých sa dotkneme hviezd. Ten pocit, ktorý túžime zažiť znova a znova... Čistá závislosť. Závislosť na našich túžbach.


Vôňa Paul Emilien - Pure Addiction (Čistá závislosť) je výraznou vôňou plnou aromatických zelených tónov a energického korenia. Otvorí sa akordom z klinčekov, kardamónu, bergamotu a bazalky. Srdce je zo šalvie a drevitých tónov. Ambra, pačuli a pižmo sú príjemným základom na ktorom sa odohráva celá tá show. Vôňa je veľmi živá, prítomná, kradnúca si pozornosť a budiaca zmysly. Dobíjač energie a pekný kus parfumérskej roboty.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...