January 31, 2016

Žuvačková lady.

Dymové oči, pekná v tvári. Sebavedomá a dôkladne nalíčená. Make-up, riasenka, lícenka a trblietky lesku na perách.  Pohráva sa so žuvačkou v ústach a trénuje očný kontakt so zrkadlom. Pôvabná a sladká, taká, na ktorú muži stoja v rade. Má iskru, ten povestný dojem ľahkosti bytia a žitia. Či je bežný deň, piatok alebo sviatok, je stále dobre naladená, upravená  a všetko zvláda s úsmevom.  Aj keby jej pod maskou tiekli slzy. Žuvačková lady. Hodná milovania. Napriek tomu sama.

January 23, 2016

Tajomstvá ženskej kože.

Rúčky pohodené do strán, mierne pootvorená. Ešte si pamätá ruky, ktoré prechádzali po záhyboch jej kože a snažili sa. Dali si záležať. Je objektom túžob, je fetišom, je naplnením potrieb. Má krivky, ktoré ťahajú pohľady a lákajú dotknúť sa. Aspoň privoňať. Pozná tajomstvá. Ale diskrétne mlčí. Muži často ani netušia, čo v sebe skrýva. Snaží sa presvedčiť, že ona je tá pravá. Budú ju nosiť na rukách a ona sa im bude vešať okolo ramien. Čaká na niekoho, kto zaplatí jej cenu.

January 16, 2016

Stone by stone. Mystery after mystery. Interview with Olivier Durbano.

What it's more usual than a stone? And yet... If looked at with different eyes, suddenly in front of you a whole new world will emerge. The world of mysteries, secrets and stories ... full of symbolism and colors, in which you can find connection between man and nature, connection with the supernatural. You can be born and die to become once again an immortal part of the macrocosms, gaze into the blown flame, discover a piece of the sky falling on the ground and understand the message of your dreams ...

January 9, 2016

Vyskúšali sme pre Vás #3 Dve gentlemanské.

Stačí vyjsť do ulíc, zapadnúť niekam, kde hudba vie silou hýbať pohármi a užiť si inváziu mladých pávov, ktorí ukazujú svoje pierka nežnejšiemu pohlaviu. Stačí sa nadýchnuť a viete, že tu vyhráva ten, kto kričí najviac. Kričia ľudia a kričia aj ich vône. Prvoplánovosť a dôraz na efekt je modlou a zákonom. Ber alebo odíď! Neodsudzujem, všetko má niečo do seba. Ale niekedy, keď si sadnem k filmu a ponorím sa do deja odohrávajúceho sa na starom anglickom vidieku, prepadne ma túžba po niečom s pokojnou a elegantnou atmosférou. Po niečom, čo je nenápadné, rafinované, také gentlemanské.

January 1, 2016

Kvety a plamene.

Niekedy tam, hlboko dole, v našich podzemiach spia naše myšlienky, túžby a sny. Nevýrazné, hluché, bezruké, beznohé. Stlačené do drobných semienok. Maličké šťastíčka s potenciálom revolúcie. Ako motýlie krídla, ktorých trepot raz môže spôsobiť hurikán.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...