January 30, 2018

Nájdete ma vo vani.

Niekedy jej máme priveľa, často krát nám chýba. Energia. Osciluje v nás, berieme ju, narábame s ňou, rozdávame... a niekedy jej neostane dosť. Všetci potrebujeme čas od času dobiť baterky, dopriať si reštart. Ako predstava rána, keď popíjate voňavú rannú kávu, čítate niečo príjemné, zahryznete sa do čerstvého pečiva, izba rozvoniava vypraným prádlom a za oknom svieti slnko... Máme svoje rituály, svoje dobíjače energie, ale kedy ste sa naposledi kúpali vo vani?

January 23, 2018

Rozvoňajte tanečný parket.

Autor maľby: Alexei De Lyamine.
Začalo sa plesať. Čas drahých rób, šperkov, dokonalých účesov a make-upov. Lodičky, kabelky, kožušiny. Každá si dá záležať aby vyzerala čo najlepšie, najčerstvejšie, aby bola krásna, elegantná a nezabudnuteľná. Ples, udalosť na ktorú sa nezabúda a ktorá sa riadi etiketou. Dve dámy v rovnakých róbach je spoločenské faux pas, ale toto pre vás nie je zrejme žiadnou novinkou. Zamysleli ste sa niekedy aj nad voľbou parfému? Parfém = čerešnička na torte. Vraví sa, že krása je v detailoch a často krát je to práve parfém, ktorý dá korunu dokonalému výzoru a vytvorí okolo vás fluidum, ktoré podčiarkne vaše vyžarovanie. Doplnok, ktorý nikto nevidí, ale aj tak vás môže spraviť nezabudnuteľnou.

January 19, 2018

How the Russian Tea perfume from Masque Milano entered in the barman’s competition of Beefeater MIXLDN 2017 and moved on to London.

Masque Milano - Russian Tea and the winner drink "Crossroads".
On 13th of November 2017 the Old Fashioned Bar hosted the Beefeater MIXLDN 2017 international competition. On the winners stand, the first place was won by Miroslav Telehanic, from Bratislava’s Sky Bar, with the drink called Crossroads. The assignment was a cocktail based on Beefeter or Beefeter 24, inspired by the city in which the competitor lives and works.

January 10, 2018

Ako sa parfém Russian Tea od Masque Milano dostal do barmanskej súťaže Beefeater MIXLDN 2017 a postúpil do Londýna.

Miro Telehanič, drink "Crossroads" a parfém Russian Tea.
V priestoroch Old Fashioned Baru sa 13. novembra 2017 konalo slovenské kolo medzinárodnej barmanskej súťaže Beefeater MIXLDN7. Na víťazný stupienok vystúpil Miroslav Telehanič z bratislavského Sky Baru s drinkom Crossroads. Zadanie bolo cocktail na báze Beefeater alebo Beefeater 24 inšpirovaný mestom, v ktorom súťažiaci pracuje alebo žije. 

January 2, 2018

Vianoce, babička a ja.

Evka Škovranová
Darčeky rozbalené, brucho plné. Vianoce. Stôl po večeri uprataný, obliekam sa. Ideme k babičke. V aute je chladno, zababušená vo vetrovke pozerám oknom ako míňame mesto, polia, stromy, krčma, kostol, zákruta a sme tu. Prechádzame dvorom, sneh vrždí pod nohami. Konečne dvere do babkinho domu, mama zaklope a začne spievať...Dobrý pastier sa narodil by ovečky slobodil... Babička odomyká, na stole  čaká jedlo. Vianočná večera č.2. Som sýta, ale rezňu vo vajíčku neodolám, aj koláč uchmatnem. Babička povie aby sme šli pozrieť pod stromček,  zdá sa jej, že Ježiško už chodil.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...