October 26, 2017

Ako naša 1907 Vanilla a Jasmine nechtiac prerazili na arabskom trhu a my nevieme, či sa máme tešiť alebo plakať.

1907 Jasmine a Vanilla (originál) :-)
Tí, ktorí poznáte našu značku viete, že sa tomuto voňavému biznisu venujeme už pár rokov. Naša značka je zaradená do ultra-niche kategórie, takže skutočne vyrábame v malom a nie je nás možné kúpiť všade. Síce s tažkosťami, ale pomaly si zvykáme na to, že nemáme všetky výstupy o značke pod kontrolou. Mnohokrát náhodne narazíme na internete na rôzne príspevky kde o nás píšu, alebo sa značke venujú iným spôsobom. Už pre nás nie je prekvapením, keď k nám do obchodu zavíta zákazník a povie nám, že v lietadle keď letel smerom na Slovensko narazil v nejakom časopise na zaujímavý článok o nás, preto sa rozhodol navštíviť náš obchod. Zatiaľ všetky výstupy, o ktorých sme nevedeli a narazili na nich, boli pozitívne, z čoho máme obrovskú radosť.

October 15, 2017

Mandala. Veselé kadidlo.

Masque Milano - Mandala
Vraví sa, že mandala je odrazom duše. Jej stred je vyjadrením začiatku a konca všetkého, symbolom úplnosti. Byť v strede znamená o všetkom vedieť, vnímať všetko okolo seba rovnocenne, mať ku všetkému rovnako blízko. Parfém Mandala od talianskej značky Masque Milano je II. výstupom II. dejstva ich parfemovej opery života. V tomto parféme nechali zažiariť dve zložky. Kadidlo a myrhu. Ako symbolika dvojhlasného spevu mníchov vychádzajúceho z ticha kláštora v horách Tibetu, dva hlasy znejúce v dokonalom súznení. Ak ste sa niekedy báli kadidla v parfémoch, toto je niečo, čo sa jednoznačne oplatí vyskúšať. Ľahúčke, vzdušné, iskrivé a veselé! Hrá až ovocno korenistými tónmi s náznakom mydlovej čistoty. Skrátka veselé kadidlo, rovnako ako žiarivé farby mandaly.

October 7, 2017

Zimný opar.

Volnay - Brume d`Hiver
Jeseň je tu. Ešte stále je to vonku zelené, ale už sa pomaly ukazujú farby na listoch. Noci sú už chladné a vzduch ostrý. Neviem, či poznáte ten pocit, keď z horiaceho krbu sála také príjemné teplo. Iné ako teplo z radiátorov. Ste zabalený do deky a užívate si ten kontrast chladu za oknom a mäkkého túlivého tepla. Plameň vás fascinuje. Takto na mňa pôsobí tento parfém od Volnay - Brume d`Hiver. Vôňa mäkkého dreva, jemne pikantná, elegantná, s ružou a veľmi príjemným, trošku starosvetským púdrom. Nie sladká, ale obaľujúca hrejivosťou.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...