June 20, 2015

Robinson a sexbomba.

zdroj: www.pinterest.com
Azúrové more, teplé slnko a nekonečné pásy najjemnejšieho bieleho piesku lemujúce tropický ostrov uprostred ničoho. Vitajte v raji. Na mieste plnom farebných obrazov, kokosových paliem a nekonečnej pohody. Tam, kde čas stráca meno. Šerom sa ozýva spev pestrých vtákov a vĺn narážajúcich na pobrežie. Oblúk slnka sa vynára spoza horizontu a rozžaruje priezračnú oblohu. Sviežu rannú rosu na zelených palmových listoch prevísajúcich ponad pláž pomaly usušia lúče zalievajúce ostrov.

Neďaleko pláže, cestou cez drevený most zviazaný povrazmi stojí  drevená chatrč so slamenou strechou. Poskladaná z darov prírody, obkolesená bujnou zeleňou s čarokrásnou lagúnou v pozadí, do ktorej sa leje vodopád. Cez okno zakryté sieťkou sa derú lúče slnka a šteklia tváre dvoch spokojne dýchajúcich nahých tiel. Prebudil sa. Podoprie si hlavu a pozoruje ju aká je krásna, keď spí. Sleduje ako dýcha. Nádych, výdych... Nabažený pohľadom vstal. Vyjde von a všetkými zmyslami hltá panenskú prírodu okolo seba... Telo, myseľ a duša znovuobjavili raj. Zrazu ho niekto zozadu schytí za ruku a ťahá niekam preč. To je ona. Už vstala. Ťahá ho na pláž. Keď sú už celkom blízko, rozbehnú sa a obaja skočia do osviežujúcich vĺn. Spoločnosť im robia morské korytnačky. V náručí tropického rána, majú more a jeden druhého.  K šťastiu im veľa nechýba. Našli všetko. Jedlo, vodu, strechu nad hlavou... zmysel bytia a spôsob ako žiť. Rozprávkové scenérie a nekonečný pohľad ponad oceán... Našli svoj kúsok na zemi. Nikam sa už nenáhlia. To šťastie museli hľadať a nájsť v sebe, nikde inde by ho nenašli. Pochopili čo znamená byť a čo mať.

zdroj: www.vk.com
Sedia na pláži, s palmami nad hlavou a zaborení v piesku sledujú slnko zrkadliace sa v hladine kývajúcej sa v pokojnom rytme vĺn popíjajúc kokosové mlieko priamo z orecha. Morský vánok obteká ich bronzovými telami a stráca sa v húštinách raja uprostred ničoho. Je to ich raj, ich šťastie, ich radosť, ich túžba, ich sen. Budú v ňom žiť dovtedy, kým sa nerozhodnú inak. Kým bude chcieť ona a kým bude chcieť on. Jedna k jednému. Jeden k jednej. Ako Robinson Crusoe a sexbomba z pláže.

HEELEY - Coccobello

James Heeley vytvoril instantný raj v spreji. Jeho Coccobello je esenciou zeleného karibského ostrova obrasteného kokosovými palmami a oviateho slaným oceánskym vzduchom. S jemným šepotom gardénií v pozadí. Svieža a teplá ,mäkká a čistá, vzdušná, ľahká, nepresladená a exotická. Odporúčam aj tým, ktorí si doteraz mysleli, že kokos nemusia. Ráno, na poludnie,  na vzrušujúci večer i horúcu noc. Jej domovom nech sa stane miesto, kde sa o ňu viete už hneď zrána poškriepiť so svojou polovičkou, kto si z nej uchmatne ako prvý. Stvorená pre oboch. Ultimátna letná vôňa s palmou na i vo flakóne. So slnkom v duši. Neskutočne pohodová a sexy. 



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...