January 23, 2018

Rozvoňajte tanečný parket.

Autor maľby: Alexei De Lyamine.
Začalo sa plesať. Čas drahých rób, šperkov, dokonalých účesov a make-upov. Lodičky, kabelky, kožušiny. Každá si dá záležať aby vyzerala čo najlepšie, najčerstvejšie, aby bola krásna, elegantná a nezabudnuteľná. Ples, udalosť na ktorú sa nezabúda a ktorá sa riadi etiketou. Dve dámy v rovnakých róbach je spoločenské faux pas, ale toto pre vás nie je zrejme žiadnou novinkou. Zamysleli ste sa niekedy aj nad voľbou parfému? Parfém = čerešnička na torte. Vraví sa, že krása je v detailoch a často krát je to práve parfém, ktorý dá korunu dokonalému výzoru a vytvorí okolo vás fluidum, ktoré podčiarkne vaše vyžarovanie. Doplnok, ktorý nikto nevidí, ale aj tak vás môže spraviť nezabudnuteľnou.

Mnohí z nás si neuvedomujú akým je čuch silným zmyslom. Je to prvý zmysel, ktorým novorodenec vníma a vyhodnocuje svet a takto to zostáva počas celého nášho života. Zmysel silne napojený na naše emócie, dojmy, spomienky. Nezabúdajme naň ani vtedy, keď si budeme vyberať vôňu na náš výnimočný večer. 

Tu sú naše typy na pár nezabudnuteľných parfémových kúskov, ktoré sú nositeľné cez deň, ale môžu byť aj vašou plesovou čerešničkou na torte. Pokojne aj na ples v opere. 

Puredistance I. Nenútená krása, čistota a nekričiaca elegancia.
Volnay - Perlerette. Aristokracia, perly a púder. 
Majda Bekkali - Mon Nom Est Rouge. Výrazná, tajomná a neprehliadnuteľná.
1907 Almond. Rozhodná a vášnivá, s noblesou.
MDCI - Peche Cardinal. Všimnuteľná, zapamätateľná so sexappealom.
Puredistance - Warszawa. Buržoázna, kožušiny, opätky.
Paul Emilien - Premiere Danse. Živí, iskrivá, veselá a hravá.
Ramon Monegal - Impossible Iris. Elegantná, rafinovaná, s náznakom nedostupnosti.
A nezabudnite, že ples je plný nástrah. Kým držíte vidličku v ruke je vaša, ak padne na zem, je potrebné diskrétne ju zasunúť pod stôl, tak aby o ňu nik nazakopol. Na plese zo zeme nikdy nič nezdvíhate pokiaľ to nie je peňaženka alebo iná cennosť. Ak sa oblejete červeným vínom, prvá pomoc je poliať to bielym. Obe vína sa zvyknú zneutralizovať a škvrna obvykle zmizne. Kto vie? Treba vyskúšať. Prajeme príjemné a voňavé plesanie.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...